En hyggelig fredag aften i selskab med ØL og Berthelsen

Arrangeret af Mårum Menighedsråd og Forsamlingshuset

En fredag aften i starten af marts, havde en flok af ”godtfolk” fundet vej til Mårum Forsamlingshus, anledningen var et foredrag om påskebryg. Carsten Berthelsen tog os med på tur til Tyskland, ned i kælderen, hvor der blev serveret øl i litermål af dejlige tyske damer, som kunne bære seks krus ad gangen ved serveringen, det blev dog anbefalet ikke at lægge sig ud med en af disse damer.

Vi kom videre til Belgien, hvor øllen smager så dejligt, at det er svært at forlade landet igen og vi blev da også hængende en tid og tog på tur til de forskellige beværtninger og smagte på dejligt belgisk øl.

I Danmark har vi også godt øl, så turen gik videre til Thisted, hvor vi fik en smagsprøve på Thisted Bryghus’s Påske Ale og så må man ikke glemme Carlsberg, som stadigvæk kan lave godt øl, her fik vi smagt på Jacobsens Forårsbryg.

Det hele blev krydret med gode fortællinger om øl, bl.a. kom det nok som en stor overraskelse for mange, at ”snebajeren” nok bedst kunne sammenlignes med en forårsrulle og havde intet at gøre med mørk øl. Men vi lærte også hvordan man lugter til øl, ser og smager på den. Undervejs blev der serveret lidt pølse og ost.

Det var en glad og underholdt flok, der kørte hjem den aften fra Mårum Forsamlingshus, med en opfordring til at gentage arrangementet. Og det gør vi, Annisse og Mårum Forsamlingshuse har allerede den næste ølsmagningsaften i pipelinen, det bliver sjovt, anderledes og helt sikkert meget spændende, så hold øje med Guiden og vores hjemmesider, hvor det hele vil blive annonceret.

Og husk nu, ØL er sundt………..