Artiklen i guiden – Generalforsamlingen 2015

Generalforsamlingen startede kl. 18, hvor formanden åbnede og umiddelbart efter gav ordet til Peter Kalko, som blev valgt til dirigent.

Peter kunne konstatere at generalforsamlingen var varslet efter reglerne og igen i år, var positivt overrasket over det store fremmøde, om det så var generalforsamlingen eller middagen, der var årsagen, lader vi stå hen i det uvisse. Peter ville forsøge at begrænse formandens beretning og kassererens fremlæggelse af regnskab, så alle hurtigt kunne komme videre til velkomstdrinks og middag.

Generalforsamlingen forløb i god ro og orden, der er nu enkelte punkter som bør fremhæves, bl.a. er den store sal blevet malet, og står nu fin og flot. Regnskabet har fordoblet overskuddet fra 2013, således at der ved regnskabsafslutningen i 2014, har været muligt at overføre 20.000 kroner til vedligeholdelse i 2015. Referat, samt beretning, regnskab og flere billeder, kan ses på forsamlingshusets hjemmeside.

Alle bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, blev genvalgt. Både formanden og kasseren fremhævede det rigtig gode samarabejde, der er i bestyrelsen og ser frem til bestyrelsesarbejdet i det kommende år.

Peter lukkede generalforsamlingen og havde dermed indfriet sit løfte, således at alle nu kunne gå til de tilstødende lokale.

Her blev der serveret velkomstdrinks i baren og ikke længe efter, kunne alle sætte sig til et flot dækket bord og indtage forretten. Efter forretten åbnede buffet’en, som fik stor ros for det lækre kød, velsmagende salater, kartofler og sauce. Det blev sluttet af med en dejlig dessert, hvor kassereren i øvrigt havde doneret en god portvin. Kaffe blev serveret sammen med en lille småkage og lidt chokolade.

Bestyrelsen fik det indtryk, at alle havde en rigtig hyggelig aften. De sidste lukkede og slukkede kl. 3.30.

Vi glæder os til næste år, hvor vi håber at se endnu flere.

Bestyrelsen i Mårum-Kagerup Forsamlingshus.