Sankt Hans fest 2017

Stor Sankt Hans fest i
Mårum Forsamlingshus
den 23. juni 2017 – kl. 18.30

For syvende år i træk, er der Sankt Hans fest i Mårum forsamlingshus.

Her ses stemningsbillede fra Sankt Hans 2014:

Sankt Hans 2014

Løjerne begynder kl. 18.30 og menuen med 2 retter vil, som sædvanlige være super lækker plus kaffe og te. Hvad menuen præcis bliver, ligger ikke helt fast endnu, men I kan roligt glæde jer! Det er Ditte Baltser og Gitte Christiansen der sørger for maden, så det kan simpelthen ikke gå galt.

Underholdning

Husker I den gode musik og at vi dansede boogie woogie sidste år og næsten ikke kunne løsrive os og gå ud til bålet? Igen i år har vi bedt Morten Lucas kommer og spille og synge for os og byde op til dans. Nu er det jo en fredag, så der vil være musik efter bålet og frem til kl. 24.00 og alle er selvfølgelig velkomne til at gå med ind til en svingom.

Brænde til bålet

Bål skal der også til, men det kræver, at vi får samlet noget brandbart – og det skal ikke være trykimprægneret træ eller affald! Det leveres på det grønne område bag forsamlingshuset.

Men ring lige til Torben Boman Larsen i Kagerup tlf. 2022 9072, inden i kører om med det, så vi ikke ender med for meget.

Båltale

Ingen bål uden båltale. Sidste år stillede vi 4 op og fortalte hver en gammel – mere eller mindre sandfærdig – historie fra lokalområdet. Vi finder et par stykker frem til i år også.

Gerne lidt praktisk hjælp

Så er vi kommet til det praktiske: tingene glider altid lettere, når vi løfter i samlet flok, så hvis nogen har mulighed for at give en hånd med at sætte borde og stole op, dække bord eller være med på oprydningen, så giv Pia præst besked på en mail eller på telefon.

Bålet tændes kl. 21.30 og vi synger et par sommersange og selvfølgelig ”Vi elsker vort land”.

Man er velkommen til at komme forbi – også selv om man ikke har været med til spisningen og man må også gerne købe drikkevarer inde i baren og tage med ud.

Billetter sælges på OK Tanken i Mårum fra d. 6. – 18. juni og koster 125 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn. Der er plads til 100 gæster, så det er efter princippet ”først til mølle”.

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen

Menighedsrådet