Sankt Hans fest 2018

Stor Sankt Hans fest i
Mårum Forsamlingshus
den 23. juni 2018 – kl. 18.00

For ottende år i træk, er der Sankt Hans fest i Mårum forsamlingshus med grill, musik og bål.

Så er det snart Sankt Hans igen og i år laver vi lidt om.

Der bliver sat et par store grille op, samt en buffet med salater, kartofler, brød og saucer og så griller man selv forskelligt kød. Der er selvfølgelig også dessert og kaffe.

Morten Lucas kommer også i år og spille og synge for os og han akkompagnerer også vores skønssang ude ved bålet.

Men ellers er tanken, at hvis vejret er til det, skal vi være noget mere ude ved bålet, så tag lidt varmt tøj med, så sørger vi for at stille noget op, så vi kan være der.

Men skal der overhovedet blive noget bål, må vi have samlet noget brandbart – og det skal ikke være trykimprægneret træ eller affald! Det leveres på det grønne område bag forsamlingshuset.

Ring dog lige til Torben Boman Larsen i Kagerup tlf. 20229072 inden i kører om med det, så vi ikke ender med for meget.

Ingen bål uden båltale, men her ved redaktionens afslutning er der ikke nogen der har meldt sig til opgaven! Finder vi ikke en bliver det ligesom tidligere år en mere eller mindre sandfærdig historie fra lokalområdet.

Så er vi kommet til det praktiske: tingene glider altid lettere, når vi løfter i samlet flok, så hvis nogen har mulighed for at give en hånd med at sætte borde og stole op, dække bord eller være med på oprydningen, så giv Pia præst besked på en mail eller på telefon.

Bålet tændes kl. 22.00 og vi synger et par sommersange og selvfølgelig ”Vi elsker vort land”.

Man er velkommen til at komme forbi – også selv om man ikke har været med til spisningen og man må også gerne købe drikkevarer inde i baren og tage med ud.

Billetter kan købes på OK Tanken i Mårum fra d. 6 – 18. juni og koster 125 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn over 12. år. Der er plads til 100 gæster, så det er efter ”først til mølle” princippet.

 Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen Menighedsrådet

Her ses stemningsbillede fra Sankt Hans 2014.