En hyggelig aften med vine fra hele verden

Fredag den 30. november, kunne man blive inspireret til årets juleindkøb af vine fra Afrika, Argentina, Australien, Califonien, Frankrig, Italien, og Spanien.

OK-plus og Ide-udvalget, havde indbudt til vinsmagning og aften startede med at Jimmi Larsen fra OK-plus bød velkommen og præsenterede Vinekspert Bent Hansen, som med sine 40 år i branchen, kunne fortælle rigtig mange gode ting om vine.

Alt imens der blev fortalt om den enkelte drue, blev vinen hentet og skænket op i glas af det enkelte bords ”Vinhenter”. Til vinen blev der også budt på en osteanretning.

Aftenens vinder vin, var den argentiske Los Haroldos Malbec. Der blev trukket lod blandt deltagerne og Pia Niebuhr vandt tre flaske af vinder-vinen.

Det var en aften med hyggeligt samvær.

Nedenfor kan du se billeder fra arrangementet:

 

 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 014 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 013 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 012 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 011 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 010 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 008 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 007 Vinsmagning i Maarum Forsamlingshus 006