Foredrag

Hypermobilitet – En overset tilstand og dens følger

Tirsdag den 21. marts 2017, kl. 19 – 21.30
I Mårum Forsamlingshus

Hypermobile led kan have store konsekvenser for de børn og voksne, som er ramt. Det kan fx have indflydelse på indlæring og koncentration.

Hvornår er man hypermobil, og hvornår er man bare smidig?

Ergoterapeut Thea Pearl vil tale om forskellen mellem hypermobilitet og smidighed, og om de vanskeligheder børn og voksne kan have på grund af hypermobilitet. Hun vil fortælle om forskellige muligheder for at hjælpe børn og voksne, med særligt fokus på børn, som kan have store udfordringer i fx skolen.

Om Thea Pearl

Thea er uddannet ergoterapeut i 1980 og pilatesinstruktør i 2004. Hun har siden 1991 arbejdet som børneergoterapeut på Rigshospitalet med speciale i både neurologi, ortopædi, onkologi, reumatologi og sjældne sygdomme.

Thea har oparbejdet en særlig kompetence i vurdering, vejledning og træning af både børn og voksne med hypermobilitet. Som specialeansvarlig ergoterapeut har hun holdt foredrag og workshops for ergo- og fysioterapeuter på Rigshospitalet, børnebehandlingscentre i København og patientforeninger.

Praktisk information

Vi åbner dørene kl. 18.30, og foredraget starter kl. 19. Der vil være en pause undervejs, hvor der kan købes kaffe/the, øl og vand.

Reservere billetter

Det koster 60 kroner pr. person. Billetter kan forudbestilles ved at sende en mail til maarumforsamlingshus@live.dk, Skriv ”Foredrag” i emnefeltet. Ellers sælges der billetter i døren. Der er begrænset antal pladser.