Halloween fest

Lørdag den 29. oktober 2016
fra kl. 17 til kl. 21.

På landsbydagen blev der afholdt aktion over effekter, leveret af beboer i sognet. Det lykkedes at få indsamlet 5.700 kroner til en halloween fest for ungerne.

Derfor kan vi nu invitere ungerne til halloween fest i Mårum Forsamlingshus, med masser af (u)hygge og andre uhyggelige sjove ting og sager.

Festen er for børn mellem (6)7 og 14 år, der selvfølgelig kommer udklædte og medbringer et udskåret græskar hoved samt en lommelygte.

Festen starter kl. 17, hvor vi tænder lys i det medbragte græskarhoved ude i gårdhaven. Frem til kl. 21, skal vi (u)hygge os med at blive malet, vi skal ud og finde spøgelset, der spøger i området og mange andre ting.

Vi skal også have noget at spise, hvor middagen består af hvide orme med blodige kødrester (Spaghetti og kødsovs) og der dukker nok også andre ”væmmelige” spiselige og drikkelige ting op, lige noget for alle halloween gæster.

Flotteste græskarhoved. På et tidspunkt bliver de tre bedste græskarhoveder valgt og præmierne er et gavekort til forretningerne i Helsinge, på henholdsvis 300, 200 og 100 kroner. Græskarhovedet må selvfølgelig godt komme med hjem igen.

For at kunne deltage, skal dit barn eller børn være tilmeldt, det kan ske på mail: maarumforsamlingshus@live.dk eller ved at ringe på tlf. 2889 5328.

halloween-graeskar