Menu – Generalforsamling 2016

Menu

Forret Buffet

Okse carpaccio med balsamico marineret sprøde grøntsager

Fransk kyllingesalat på bund af ananas og æbler

Råmarineret skiver af laks, serveret med marineret agurk, radiser, lækker creme og urter

Forretsbuffeten serveres med Italienske kuvertbrød

 

Hovedrets buffet

Supermørt Amerikansk oksekød

Langtids bagte rodfrugter.

Lækker salat med granat æble og saltristet brød.

Ristede kartofler med kokkens gode sauce.

Broccolisalat med ristede svampe og syltede tomater

Rødvinsmarineret vildsvinekam med krydderkant.

Tomatsalat med hjertesalat, balsamico og mozzarellakugler

Buffeten serveres med stenovnsbagt brød samt smør.

 

Dessertbord

Italiensk chokoladekage med sprød karamel crunch

Ferskner i råcreme med makronbund.

Udvalg af lækre oste pyntet flot op med frisk frugt.

Kaffe/te