Økologisk køkkenværksted

Bjarne Christiansen
Bjarne Christiansen med smagsprøver på Landsbydagen 2015.

Link Rugbrødsopskrift

Hvem har ikke prøvet at stå med en grøntsag eller en urt og tænkt, hvordan kan jeg anvende den og til hvad.

Besøg Bjarne Christiansen fra Kagerup i inspirations-køkkenet på landsbydagen og få inspiration til anvendelse af forskellige grøntsager og smagsprøver.

Medbring eventuelt selv en grøntsag eller urt, som du gerne vil have lidt inspiration til.

Bjarne er uddannet økonoma og har mange års erfaring fra arbejdet med økologi og storkøkkener. Største delen af tiden som økonoma på højskoler eller underviser.

Har i 90érne arbejdet for “skolen for økologisk omlægning” som konsulent og forsøgskøkken m.m.

Har i 0èrne haft egen virksomhed ‘Ny Søborg spise & sovehus’ på Bornholm sammen med sin kone Charlotte. Hvor de var en aktiv del af Regional madkultur, samt var aktive medspiller til markedsføring af bornholmske fødevarer b.la. Lensgaard rapsolie, Bornholmergrisen med flere.

Arbejder i dag med børnemad i Københavns kommune med en økologi % på den gode side af 90. og har dagligt mange grønsager igennem  hænderne.

Så vil du blive klogere på økologi, så er der her en ene stående chance……