Anders Blichfeldt – Alene på scenen

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

Fredag den 15. oktober 2021

 

 

Med et forrygende samarbejde er det lykkedes at få en koncert med Anders Blichfeldt til Mårum Forsamlingshus.

I første omgang var koncerten planlagt i januar, men grundet restriktioner har vi nu flyttet den til oktober og håber at vi på det tidspunkt kan komme til at høre Anders Blichfeldt live i Mårum.

Vi fastholder indtil videre at dele koncerten op i to, så eventuelle afstandskrav mv. kan overholdes.

Koncert 1 – kl. 18.30

Koncert 2 – kl. 21.00

Begge koncerter er uden pause. Der kan købes drikkevare ved ankomsten, som tages med til sin plads. Baren vil være åben fra henholdsvis kl. 18.00 og kl. 20.30. Baren er ikke åben under og efter koncerten.

Billetter

Pris pr. billet: 325 kroner.

Billetter købes ved at sende en mail til maarumforsamlingshus@live.dk, derefter modtager du en betalingsanmodning, du modtager dine billetter, når din indbetaling er tilgået vores konto.

Pladserne er unummeret.

OBS! Skulle nye restriktioner være årsag til en aflysning af koncerten, finder vi en ny dato og allerede købte billetter vil blive ændret til den nye dato.

COVID-19 forholdsregler

Vi tager alle de nødvendige forholdsregler.

Koncerten er indtil videre delt op i to og afholdes uden pause, for at sikre at man ikke bevæger sig rundt blandt hinanden.

Indgang sker fra gårdhaven, hvor billetkontrol finder sted.

Herefter er det muligt at købe drikkevare og tage med til sin plads. Når du først har fundet en plads, skal du ikke rejse dig før koncerten er slut.

Udgang sker igennem forsamlingshusets hovedindgang.

Der gælder særlige regler for koncerter og kulturarrangementer, hvor man fortsat må være op til 500 personer, hvis der er 2 m2 pr. person og alle sidder ned og med hovedet i samme retning.

Om koncerten

Det er Anders’ nye show ’Alene på scenen’ vi skal opleve. Anders tager os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

 

Susanna