Anders Blichfeldt – Alene på scenen

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

Fredag den 15. oktober 2021
kl. 20.00

Koncerten er udsolgt

 

 

Parkeringsforhold

Der kan parkeres rundt om forsamlingshuset.

Der vil være parkeringsvagter til at anvise pladser. Når der er fyldt op ved forsamlingshuset, kan der parkeres på kirkens parkeringsplads.

 

Vi åbner

Dørene og baren åbner kl. 19.00 og baren vil også være åben i pausen og efter koncerten.

Under koncerten er baren lukket.

Pladserne er unummeret.

 

Betaling

I kan betale med MobilePay eller kontant i baren.

 

 

Med et forrygende samarbejde er det lykkedes at få en koncert med Anders Blichfeldt til Mårum Forsamlingshus.

Om koncerten

Det er Anders’ nye show ’Alene på scenen’ vi skal opleve. Anders tager os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

 

COVID-19 forholdsregler

Vi tager alle de nødvendige forholdsregler.

OBS! Skulle nye restriktioner være årsag til en aflysning af koncerten, finder vi en ny dato og allerede købte billetter vil blive ændret til den nye dato.

 

Susanna