Vi tænder juletræet i Mårum – 1. søndag i advent

Gudstjeneste kl. 15

Juletræet tændes kl. 15.45

Forsamlingshuset ca. kl. 16.15

Til gudstjenesten denne søndag kommer traditionen tro, Gribskov Skoles børnekor og synger julesange.

Juletræet har holdt flyttedag

De foregående år, har juletræet stået ved indgangen til præstegården på Skovvej. Det er nu blevet flyttet til en mere central plads for sognet, nemlig til det lille anlæg, der er ved Ny Mårumvej og Mårum Gade.

Her er det store grantræ blevet fældet i et samarbejde mellem menighedsråd, forsamlingshus og kommunen, så nu er der plads til et juletræ, som alle kan have glæde af i hele december.

Glögg og æbleskiver i forsamlingshuset

Som noget nyt, lægger forsamlingshuset i år lokaler til den efterfølgende hygge, hvor forældrene til børnene på Gribskov Lille Skole sælger Glögg, varm kakao og æbleskiver.

Tidligere har det været i sognestuen, men pladsen er blevet for trang og vi vil gerne have plads til alle, der ønsker at være med.

Vi håber at se rigtig mange til 1. søndag i advent.

Menighedsråd, forsamlingshus og Gribskov skole