Sankt Hans – Spansk Grisefest

Søndag den 23. juni 2019

Festen starter kl. 18

Bål kl. 21.30

Var du aldrig med på charterbølgen til Spanien og har du aldrig været til en Grisefest på ægte spansk manér, så er det nu du har chancen, for nu kan du opleve en Grisefest ”på ægte Mårumsk”.

Pattegris over sagte ild og sangría er grisefestens fornemste ingredienser og vi skal naturligvis have begge dele. Det er vores egne mad-jonglører Gitte og Ditte, som sørger for maden.

Drikkevarer vil kunne købes i baren.

Derudover tænker vi noget med:

• Rødternede duge
  • Plasticblomster og guirlander
  • Spisning ved langborde
  • Musik på anlægget med Johnny Reimar; Olè det var i Spanien osv..
  • Blomster i håret
  • Hawaii skjorter
  • Tyrefægterveste

Nå okay, I kan også bare komme som I er….

Freja Martin Duo underholder

Vi kan glæde jer med, at ”Freja Martin Duo” bestående af Martin Ingleby og Freja Eriksen kommer og spiller og synger.

De er har begge mange talenter, Freja er ud over at være læge, også sing-songwriter og Martin er professionel hospitalsklovn, entertainer, spille flere instrumenter og kan både trylle og danse. Faktisk er han så god til at danse, at der efter maden bliver en lektion i salsa, for dem der har lyst.

De er også med ude ved bålet, når vi skal synge vores gode danske sommersange.

Båltale

Båltalen bliver holdt af gadedigteren og historiefortælleren Christian Kronman, døbt i Mårum Kirke og opvokset på Kagerup Overdrev. Han ser tilbage på en tid, hvor spirene lige akkurat begyndte at blive synlige til den kæmpe forandring, vi i dag nyder godt af, men som også viste sig at have nogle konsekvenser, vi ikke lige havde set komme. Det er gået efter princippet to fremskridt og et tilbage… eller tre? Det ved vi ikke endnu. Men én ting ved vi: Træerne vokser ikke ind i himlen. Heller ikke i det elskede barndomsland.
Læs mere om Christian Kronman her www.gadedigteren.dk

Udrejse med Gitte og Ditte og Freja Martin Duo – Hjemrejse med Gadedigterens båltale

Efter at være rejst med bus og charterfly til grisefest og sangria i det sydlige Europa og på De Kanariske Øer går turen hjemad i båltalen. Og det bliver hverken med Spies eller Tjæreborg, men med Gribskovbanen.

Billetter

Tænker du nu, ”hold da op, sikke en fest og det er lige om lidt, hvor kan jeg købe billetter?”, så gør man det ved at overføre 125 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn under 12 til MobilePay: box92814 til Madamditte (husk at skrive box, og udelade mellemrum). Og køb dem senest torsdag d. 20/6.

Alternativt kan man købe billet på kirkekontoret onsdag ml. 9.00-13.00 i Sognestuen Skovvej 13, Mårum.

Vi glæder os til at se jer

Menighedsrådet i samarbejde med forsamlingshuset