Foredrag med Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov, debattør og forfatter.

Forfatteraften med udgangspunkt i erindringsromanen Den, der lever stille.

Den 10. oktober 2019

Kl. 19 – 21

UDSOLGT

Parkering

Du finder parkeringspladser på bagsiden af forsamlingshuset, foran forsamlingshuset, samt på Kirkens parkeringsplads, hvor du kan gå gennem kirkegården til forsamlingshuset.
Der vil være parkerings vagter, der anviser ledige parkeringspladser.
Vi glæder os til en rigtig god aften.😄

Vi er stolte af at kunne præsentere Leonora Christina Skov til en forfatteraften i Mårum Forsamlingshus.

Foredraget omhandler hendes erindringsroman “Den, der lever stille” og som har fået boghandlerprisen “De gyldne Laurbær 2018”.

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over. I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Læs mere om Leonora og hendes forfatterskab på forfatterforedrag.dk

Billetpris inkl. kaffe og kage:

Ikke medlemmer: 225 kroner pr. person
Medlemmer: 200 kr. pr. person dog max. 2 billetter pr. medlem.

Ingen adgang uden gyldig billet.

Billetter skal bestilles på mail: maarumforsamlingshus@live.dk.
Ved bestillingen vil du modtage en mail, hvor vi anmoder dig om at overfører det aktuelle beløb til vores konto. Når beløbet er tilgået vores konto, sender vi dig billetterne.

Bemærk: Der er ikke salg af billetter i indgangen.

Vi glæder os til at se dig.