Forårsrengøring i naturen

Kl. 9 – Gudstjeneste
Kl. 10 – Kaffe og udlevering af poser, tænger, handsker
kl. 12.30 – Frokost til alle deltagere

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og Gribskov Kommune deltager Forsamlingshuset og Mårum Kirke i den landsdækkende affaldsindsamling og samler affald ind i Mårum sogn (Mårum, Ejlstrup, Nellerød, Duemose og Kagerup).

Alle kan deltage og tilmelding skal ske på maarumforsamlingshus@live.dk, så vi nogenlunde har styr på hvor meget udstyr vi skal have klar.

Dagen starter med gudstjeneste kl. 9. Den sædvanlige kirkekaffe flyttes til forsamlingshuset, hvor vi lige får lidt kaffe og lidt brød at styrke os på, inden det går løs med at samle affald ind.

Opsamler, handsker og poser udleveres i forsamlingshuset fra kl. 10. Husk selv refleks veste.

Alt indsamlet affald afleveres ved forsamlingshuset.

Kl. 12.30 serveres der frokost til alle der har deltaget i indsamlingen.

Vi håber at se så mange som muligt.

Vel mødt

Læs mere på Dansk Naturfredningsforenings Hjemmeside og se vores arrangement her.