Arrangementer

Generalforsamling 2021 udskudt

Vi ser frem til efteråret

Generalforsamlingen 2021 skulle have været afholdt i februar.

Vi har valgt at udskyde generalforsamlingen i stedet for at aflyse. Vi håber at det til efteråret  bliver muligt at samle alle medlemmer og vi sammen kan få en forygende aften.

Dato fastsættes og udsendes til medlemmer, så snart vi kan se en åbning.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

Fredag den 15. oktober 2021

 

 

Med et forrygende samarbejde er det lykkedes at få en koncert med Anders Blichfeldt til Mårum Forsamlingshus.

I første omgang var koncerten planlagt i januar, men grundet restriktioner har vi nu flyttet den til oktober og håber at vi på det tidspunkt kan komme til at høre Anders Blichfeldt live i Mårum.

Vi fastholder indtil videre at dele koncerten op i to, så eventuelle afstandskrav mv. kan overholdes.

Koncert 1 – kl. 18.30

Koncert 2 – kl. 21.00

Begge koncerter er uden pause. Der kan købes drikkevare ved ankomsten, som tages med til sin plads. Baren vil være åben fra henholdsvis kl. 18.00 og kl. 20.30. Baren er ikke åben under og efter koncerten.

Billetter

Pris pr. billet: 325 kroner.

Billetter købes ved at sende en mail til maarumforsamlingshus@live.dk, derefter modtager du en betalingsanmodning, du modtager dine billetter, når din indbetaling er tilgået vores konto.

Pladserne er unummeret.

OBS! Skulle nye restriktioner være årsag til en aflysning af koncerten, finder vi en ny dato og allerede købte billetter vil blive ændret til den nye dato.

COVID-19 forholdsregler

Vi tager alle de nødvendige forholdsregler.

Koncerten er indtil videre delt op i to og afholdes uden pause, for at sikre at man ikke bevæger sig rundt blandt hinanden.

Indgang sker fra gårdhaven, hvor billetkontrol finder sted.

Herefter er det muligt at købe drikkevare og tage med til sin plads. Når du først har fundet en plads, skal du ikke rejse dig før koncerten er slut.

Udgang sker igennem forsamlingshusets hovedindgang.

Der gælder særlige regler for koncerter og kulturarrangementer, hvor man fortsat må være op til 500 personer, hvis der er 2 m2 pr. person og alle sidder ned og med hovedet i samme retning.

Om koncerten

Det er Anders’ nye show ’Alene på scenen’ vi skal opleve. Anders tager os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

 

LARK – Musikaften

Vi glæder os til at præsentere ”LARK”

 

Lørdag den 26. oktober 2019
LARK går på scenen kl. 21.

Middag

Der er mulighed for at bestille middag inden musikken går på. Det er en to retters menu med forret og hovedret, samt kaffe/te. Middagen serveres fra kl. 19.

Drikkevarer købes i baren.

 

Pris

Koncertbillet: 125 kroner

Koncertbillet inkl. middag: 295 kroner. Skal forudbestilles og betales senest den 21. oktober 2019 til konto:  reg.nr. 3409 konto nr. 3232166.

 

Bestil billet

Billetter forudbestilles/reserveres på mail: maarumforsamlingshus@live.dk

 

Om LARK

Et band med rødder i Nordsjælland. De blev dannet i 1996 med en vision om at danne et godt danseorkester med vægt på de gode pop- og rocknumre fra 70-80érne og frem efter.

For at skille sig ud fra de øvrige danseorkester i 90’erne, opbyggede LARK et repertoire der udelukkende består af pop- og rock, med vægt på de gode danske hits fra 80erne, krydret med ToTo, ABBA, Disco, Michael Jackson og meget mere.

Det gennemgående tema er ”fart på og energi”, så dansegulvet kan komme i brug, og selvfølgelig også lidt ”fællessang” til de kendte omkvæd.

LARK har siden starten haft stor succes og spillet til et utal af dansejob i hele landet, fra de små fester til de helt store arrangementer.

 

Besætningen har været den samme siden starten:

Jeanne Lercke, leadvokal
Jan Levring, gui-tar/vokal
Jesper Vang, Trommer
Steen Ole Andersen, Keyboard
Claus Blem, bas/vokal

Et godt sammenspillet band med et motto: ”Ikke så meget snak og pauser, vi er kommet for spille”.

Sankt Hans – Spansk Grisefest

Søndag den 23. juni 2019

Festen starter kl. 18

Bål kl. 21.30

Var du aldrig med på charterbølgen til Spanien og har du aldrig været til en Grisefest på ægte spansk manér, så er det nu du har chancen, for nu kan du opleve en Grisefest ”på ægte Mårumsk”.

Pattegris over sagte ild og sangría er grisefestens fornemste ingredienser og vi skal naturligvis have begge dele. Det er vores egne mad-jonglører Gitte og Ditte, som sørger for maden.

Drikkevarer vil kunne købes i baren.

Derudover tænker vi noget med:

 • Rødternede duge
 • Plasticblomster og guirlander
 • Spisning ved langborde
 • Musik på anlægget med Johnny Reimar; Olè det var i Spanien osv..
 • Blomster i håret
 • Hawaii skjorter
 • Tyrefægterveste

Nå okay, I kan også bare komme som I er….

Freja Martin Duo underholder

Vi kan glæde jer med, at ”Freja Martin Duo” bestående af Martin Ingleby og Freja Eriksen kommer og spiller og synger.

De er har begge mange talenter, Freja er ud over at være læge, også sing-songwriter og Martin er professionel hospitalsklovn, entertainer, spille flere instrumenter og kan både trylle og danse. Faktisk er han så god til at danse, at der efter maden bliver en lektion i salsa, for dem der har lyst.

De er også med ude ved bålet, når vi skal synge vores gode danske sommersange.

Båltale

Båltalen bliver holdt af gadedigteren og historiefortælleren Christian Kronman, døbt i Mårum Kirke og opvokset på Kagerup Overdrev. Han ser tilbage på en tid, hvor spirene lige akkurat begyndte at blive synlige til den kæmpe forandring, vi i dag nyder godt af, men som også viste sig at have nogle konsekvenser, vi ikke lige havde set komme. Det er gået efter princippet to fremskridt og et tilbage… eller tre? Det ved vi ikke endnu. Men én ting ved vi: Træerne vokser ikke ind i himlen. Heller ikke i det elskede barndomsland.
Læs mere om Christian Kronman her www.gadedigteren.dk

Udrejse med Gitte og Ditte og Freja Martin Duo – Hjemrejse med Gadedigterens båltale

Efter at være rejst med bus og charterfly til grisefest og sangria i det sydlige Europa og på De Kanariske Øer går turen hjemad i båltalen. Og det bliver hverken med Spies eller Tjæreborg, men med Gribskovbanen.

 

Billetter

Tænker du nu, ”hold da op, sikke en fest og det er lige om lidt, hvor kan jeg købe billetter?”, så gør man det ved at overføre 125 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn under 12 til MobilePay: box92814 til Madamditte (husk at skrive box, og udelade mellemrum). Og køb dem senest torsdag d. 20/6.

Alternativt kan man købe billet på kirkekontoret onsdag ml. 9.00-13.00 i Sognestuen Skovvej 13, Mårum.

 

Vi glæder os til at se jer

Menighedsrådet i samarbejde med forsamlingshuset

 

Projekt – Nyt forsamlingshus

Bestyrelse og udvalg undersøger i øjeblikket mulighederne for eventuelt at bygge et nyt forsamlingshus.

I maj 2019, havde vi en workshop, hvor alle interesseret kunne deltage og byde ind med ideer til projektet.

Det kom der denne rapport ud af:

Fra workshop 21-05-2019 gennemskrevet

Bestyrelse, udvalg og styregruppe arbejder nu på at skabe opbakning i lokalsamfundet til projektet.

Arbejdsdag

Arbejdsdag i Mårum Forsamlingshus

Søndag den 9. maj 2021, fra kl. 8.30

Endelig kan vi begynde at åbne op igen og forsamlingshuset trænger til at blive shinet lidt op. Derfor mødes vi til en mini-arbejdsdag og får fikset lidt.

Vi starter, traditionen tro med morgenkaffe og brød kl. 8.30 i forsamlingshuset. Der er selvfølgelig sørget for forplejning i løbet af dagen, herunder også frokost.

Tilmelding på  maarumforsamlingshus@live.dk , så vi ved hvor meget forplejning vi skal sørge for.

Opgaver på dagen:

 1. Alle tagrender og nedløbsrør skal renses.
 2. Alt indendørs skal rengøres.
 3. Service tælles op og eventuelt rengøres.
 4. Alle udendørsarealer skal ordnes. Ukrudt fjernes, fliser fejes osv.
 5. Vinduer pudses.
 6. Beplante krukker.

På gensyn

Bestyrelsen

Foredrag med Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov, debattør og forfatter.

Forfatteraften med udgangspunkt i erindringsromanen Den, der lever stille.

Den 10. oktober 2019

Kl. 19 – 21

UDSOLGT

 

Parkering
 
Du finder parkeringspladser på bagsiden af forsamlingshuset, foran forsamlingshuset, samt på Kirkens parkeringsplads, hvor du kan gå gennem kirkegården til forsamlingshuset.
Der vil være parkerings vagter, der anviser ledige parkeringspladser.
Vi glæder os til en rigtig god aften.😄

Vi er stolte af at kunne præsentere Leonora Christina Skov til en forfatteraften i Mårum Forsamlingshus.

Foredraget omhandler hendes erindringsroman “Den, der lever stille” og som har fået boghandlerprisen “De gyldne Laurbær 2018”.

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over. I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Læs mere om Leonora og hendes forfatterskab på forfatterforedrag.dk

Billetpris inkl. kaffe og kage:

Ikke medlemmer: 225 kroner pr. person
Medlemmer: 200 kr. pr. person dog max. 2 billetter pr. medlem.

Ingen adgang uden gyldig billet.

Billetter skal bestilles på mail: maarumforsamlingshus@live.dk.
Ved bestillingen vil du modtage en mail, hvor vi anmoder dig om at overfører det aktuelle beløb til vores konto. Når beløbet er tilgået vores konto, sender vi dig billetterne.

Bemærk: Der er ikke salg af billetter i indgangen.

Vi glæder os til at se dig.

 

Dialogmøde med byrådet

Bor du i Mårum/Kagerup

Gribskov Byråd inviterer til fælles dialog om livet i Mårum/Kagerup og omegn, tirsdag 5. marts kl. 19.30 – 21.30 i Mårum Forsamlingshus, Hessemosevej 9, 3230 Græsted.

 • Hvad er det gode ved livet i Mårum/Kagerup og omegn?
 • Hvilke kvaliteter og aktiver har området?
 • I hvilken retning ønsker vi at udvikle området – “hvad kan vi gøre sammen?”

 Formålet med mødet er at tale om de emner, som borgerne i Mårum/Kagerup og omegn er optaget af og vil gøre noget ved.

Tilmelding senest 26. februar ved at bruge nedenstående link.

https://gribskov.nemtilmeld.dk/555/

Fastelavn

”Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have” 

Søndag den 3. marts 2019

Fastelavnsgudstjeneste kl. 14
Fastelavn i forsamlingshuset kl. 15

Fastelavn i forsamlingshuset i Mårum, med kreaværksted, tøndeslagning og fastelavnsboller

Kom og få en hyggelig fastelavn eftermiddag i Mårum. Der er tøndeslagning, fastelavnsboller og mulighed for at lave din helt egen maske. Tag din mor og far eller bedsteforældre med.

Du kan starte med fastelavnsgudstjenesten i kirken eller gå direkte i forsamlingshuset.

I kirken har den frække papegøje ”Gøjen” sagt, at han vil være klædt ud som noget farligt. Kom og se hvad han har fundet på.

Pia fortæller også en historie om en lille fyr, der hed David, som endte med at blive en stor konge.

I forsamlingshuset skal vi slå katten af tønden og du kan hygge med at lave din helt egen maske.

Der kan købes kaffe, fastelavnsboller, saft, øl og vand.

Forsamlingshuset/Menighedsrådet

Affaldsindsamling i naturen

Søndag 18. april 2021

Så er det igen tid til den årlige oprydning i naturen

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening og Gribskov Kommune deltager Forsamlingshuset i den landsdækkende affaldsindsamling og samler affald ind i Mårum sogn (Mårum, Ejlstrup, Nellerød, Duemose og Kagerup).

Der vil være udlevering af handsker og poser fra kl. 10 ved forsamlingshuset.

Medbring selv opsamler og refleksvest (opsamler kan lånes).

Alt indsamlet affald afleveres ved forsamlingshuset senest kl. 13.

Alle kan deltage og tilmelding skal ske på maarumforsamlingshus@live.dk, giv samtidig besked om du vil låne en opsamler.

Vi håber at se så mange som muligt.

Vel mødt

COVID19

Vi følger selvfølgelig de til enhver tid gældende anbefalinger fra myndighederne.

 

Vi håber at se så mange som muligt.

Vel mødt

Læs mere på Dansk Naturfredningsforenings Hjemmeside og se vores arrangement her.

12